Våra Samarbetspartners

SESF skulle inte vara det vi är idag utan våra biljanta samarbetspartners. Stort tack till er!

Strategiska partners

Våra strategiska partners hjälper oss med det dagliga arbetet i att driva SESF och e-sporten framåt.

Arbetarnas bildningsförbund (ABF): ABF hjälper SESF främst med våra olika utbildningar. Via ABF kan man bli en e-sportdomare, lära sig hur man arrangerar LAN och hur man driver ett e-sportlag. Alla utbildningarna finns att hämta gratis i ABF:s webbutik. Kontakta ditt lokala ABF-distrikt för att komma igång!

Advokatfirman Wåhlin: Emil Winkler är advokat hos Advokatfirman Wåhlin och är dessutom SESF:s förbundsjurist. Genom denna funktion arbetar vi för att hjälpa SESF:s medlemmar i juridiska frågor.

Turneringspartners

Dessa turneringsarrangörer får sina turneringar certifierade av SESF. Det betyder att de använder sig av utbildare domare och att alla spelare måste ha en spelarlicens. Allt för att turneringen ska gå så smidigt som möjligt för alla inblandade.


NärCon: I Linköping arrangeras årligen NärCon i slutet av juli. Evenemanget som
tidigare främst varit inriktat på hobby och cosplay har de senaste åren satsat mer
och mer på e-sport. NärCon har arangerat svenska IeSF-kvalen ett flertal gånger.

Birdie: Under kristihimmelsfärdshelgen arrangeras traditionsenligt Birdie i Uppsala. Lanet som arrangerats sedan 1992 arrangerar föreläsningar, scene-tävlingar, fun-tours och självklart turneringar i e-sport. Birdie har stått som värd för svenska IeSF-kvalen.