Våra Samarbetspartners

SESF skulle inte vara det vi är idag utan våra biljanta samarbetspartners. Stort tack till er!

Strategiska partners

Våra strategiska partners hjälper oss med det dagliga arbetet i att driva SESF och e-sporten framåt.

Svenska Spel: Svenska spel är SESF:s huvudsponsor. Förutom att stötta landslaget med bättre resurser och möjligheter utbildar Svenska Spel SESF:s personal för att motarbeta matchfixing.

Arbetarnas bildningsförbund (ABF): ABF hjälper SESF främst med våra olika utbildningar. Via ABF kan man bli en e-sportdomare, lära sig hur man arrangerar LAN och hur man driver ett e-sportlag. Alla utbildningarna finns att hämta gratis i ABF:s webbutik. Kontakta ditt lokala ABF-distrikt för att komma igång!

Crown: Emil Winkler är advokat hos Crown och är dessutom SESF:s förbundsjurist. Genom denna funktion arbetar vi för att hjälpa SESF:s medlemmar i juridiska frågor.

Turneringspartners

Dessa turneringsarrangörer får sina turneringar certifierade av SESF. Det betyder att de använder sig av utbildare domare och att alla spelare måste ha en spelarlicens. Allt för att turneringen ska gå så smidigt som möjligt för alla inblandade.

Birdie: Under kristihimmelsfärdshelgen arrangeras traditionsenligt Birdie i Uppsala. Lanet som arrangerats sedan 1992 arrangerar föreläsningar, scene-tävlingar, fun-tours och självklart turneringar i e-sport. Birdie har stått som värd för svenska IeSF-kvalen.